Громадська організація "Аваліст" приїхали в Удачне Покровського району, аби провести психологічний тренінг для місцевих педагогів. Про це повідомила директорка удачненської школи Наталія Дрюк.

"Педагогічне вигорання відрізняється від середньостатистичного, але ми будемо із цим боротися", — каже пані Наталія.

Тренінги відвідали як вчителі й місцеві мешканці, та і керівництво громади. Всі вони підкреслюють, що завдяки цим заходам справлятися з вигоранням стало легше, а ефект відчутний майже відразу. Запропоновані методики прості та ефективні, їх можна швидко застосовувати в повсякденному житті.

Окрім цього, психологині з "Авалісту" надають підтримку мешканцям Покровського району, допомагаючи їм справлятися зі стресом від пережитих обстрілів. За словами Вікторії Чернікової, заступниці удачненського селищного голови, фахівці організації також займаються ментальним здоров'ям вимушених переселенців.

"Вони планують різноманітні заходи з підбіркою під кожного мешканця нашої громади: від пенсіонера до малечі. Мешканці з почуттям відкликаються про їх візити, про спілкування", — розповідає Вікторія Чернікова.

За допомогу мешканцям Удачненської громади психологиням ГО "Аваліст" вручили почесні грамоти, а вони, в свою чергу, пообіцяли відвідувати громаду частіше.

Детальніше про психологічний тренінг від ГО "Аваліст" — в сюжеті ТК "Орбіта"

Раніше Pokrovsk.news повідомляв, що ГО "Аваліст" допомогла жителям Родинського, чиї домівки було пошкоджено при обстрілі 21 вересня.